Vleesverwerking

Binnen de vleesverwerkende industrie worden hoge eisen gesteld aan vloeren en wanden.
In de vleesverwerkende industrie is het niet alleen belangrijk dat de wanden en plafonds sterk en slagvast zijn, het is ook erg van belang dat de wanden en plafonds snel zijn schoon te maken.

Het bloed moet snel van de wanden af kunnen worden gehaald. Door de structuur op de panelen zijn de wanden sneller te reinigen. Naast de wanden is het ook van belang dat de ruimtes sterke plinten hebben en aanrijdbeveiligingen. 

Ook dit nemen wij mee met een project, zodat u volledig wordt ont zorgt.
Naast praktische, technische en wettelijke eisen, heeft u voor uw nieuwe vloer of wandafwerking natuurlijk ook individuele wensen. Onze technisch adviseurs komen deze graag met u bespreken, zodat samen met u de perfecte afwerking voor uw bedrijf wordt samengesteld.

Voor vleesverwerkende industrie leveren en monteren wij hygiënische HACCP oplossingen waaronder een vloeistofdichte vloer, stootplinten, HACCP wanden, HACCP plafond, HACCP vloer, zwevende vloer, aanrijdbeveiliging, deurkozijnen, pendeldeuren, kunststof kozijnen, kunststof plinten, klikvloer en strokengordijnen en nog veel meer.

Zo kunt u onze systemen toepassen in nieuwbouw en renovatie projecten.

Eigenschappen:

» Optimale hygiëne
» Eenvoudig te reinigen
» Bestand tegen chemicaliën en schoonmaakmiddelen
» Geen corrosie of roestvorming
» Slag- en stootvast
» Water en vuilafstotend
» Brandveiligheid (mogelijk)
» Schimmelwerend
» Duurzaam en flexibel
» Eenvoudige montage

Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z. 

 Neem contact met ons op