Kantoorunits

Bent u op zoek naar een kantoorunit voor uw bedrijf?
Techmo-ser ontwerpt en bouwt flexibele kantoorunits die perfect aansluiten op uw werkbehoeften. Met onze tijdelijke en permanente kantoorruimten speel je razendsnel in op capaciteitsproblemen, zowel bij groei als inkrimping, terwijl de voortgang van alle werkprocessen gewaarborgd blijft. Kwaliteit staat voorop en de mogelijkheden zijn ongekend.

Kantoorruimtes van Techmo-ser zijn maatwerk. De specifieke wensen en eisen van uw bedrijf zijn ons uitgangspunt.
Een naadloze aansluiting op bestaande bebouwing, een vrijstaande unit, een extra verdieping, hoog- of laagbouw. De keuze is aan u.

Op basis van uw unieke eisen maken onze experts een kantoor ontwerp op maat. Zo is uw kantoor altijd afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Een turnkey kantoor bouwen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden: dit betreft een geheel afgewerkt kantoor die wij gebruiksklaar en inclusief nazorg aan u opleveren.


TIP:

In scholen, kinderdagverblijven, kantoren en woningen, ontbreekt het vaak aan voldoende frisse lucht door gebrekkige ventilatie. Ventilatie is niet alleen nodig om de noodzakelijke zuurstof aan te voeren, maar ook om uitgeademde lucht, ziektekiemen, allergenen, geurtjes, fijnstof, vocht, micro-organismen en schadelijke chemische stoffen af te voeren. Bij onvoldoende ventilatie kunnen deze stoffen zich ophopen, hetgeen kan leiden tot gezondheidsklachten en verminderde prestaties.

Met een CO2 meter - ook wel CO2 indicator, kooldioxidemeter, CO2 sensor en CO2 melder genoemd - kun je de luchtkwaliteit monitoren en bewust(er) ventileren met beschikbare ventilatievoorzieningen, zoals ramen en luchtroosters, en word je gewaarschuwd als een mechanische ventilatiesysteem niet goed functioneert. 


Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z. 

 Neem contact met ons op