Doe-Het-Zelf Wanden / Burelen / Units

Al meer dan 30 jaar ontdekken ondernemers het gemak van onze wandsystemen en je hoeft echt niet zo handig te zijn om het in elkaar te zetten!

Met onze standaard stalen gladde RAL 9002 / RAL 9010 wand- en dakpanelen van 100 mm dik monteert u snel en eenvoudig een kantoor bureel o.i.d.
In een handomdraai bent u klaar en bespaart u honderden euro’s

Al onze producten worden geleverd met de benodigde profielen bevestigingsmaterialen en afwerkingsprofielen. Kant-en-klaar voor gebruik!

Onze Prefab Panelen zijn eenvoudig aan te passen in hoogte en breedte, en onze ramen en deuren kunnen overal geplaatst worden.
Eenvoudige montage van ramen met meegeleverde kunststof click profielen, deuren worden geleverd met stalen klemprofiel.

Montage service:
Geen tijd of zin om de montage zelf te doen, Lowbudgetunits heeft goed opgeleide monteurs die zorgen dat de montage vakkundig en volgens bouwbesluit gebeurt, neem contact op met de klantenservice voor inlichtingen hierover.

Voorbereidingsbezoek:
De montage van het bureel/Unit kan alleen succesvol verlopen als het ontwerp en de bestelling gebaseerd zijn op de correcte afmetingen,
en als de ruimte voldoet aan een aantal randvoorwaarden.

Laat je het Bureel/Unit door Lowbudgetunits plaatsen, dan maakt het voorbereidingsbezoek standaard onderdeel uit van ons.

Ook wanneer je zelf plaatst, is het een goed idee gebruik te maken van het voorbereidingsbezoek.
Geheel kosteloos komen wij bij u langs en bespreken we de mogelijkheden.

Nog iets anders nodig?
Wenst u andere maten van wanden of ramen, vulling van de Panelen, kleuren of bent u op zoek naar deuren, ramen, vloerbekleding, elektra, airco, LED verlichting, ventilatie, WTW-units, neem dan contact met ons op.

Onze medewerkers verstrekken u graag de informatie die u wenst en ondersteunen u van A tot Z.

 Neem contact met ons op